slide 1 slide 2 slide 3
Dobrodošli na našu stranicu

Auto kamp Kupari - Dubrovnik - Hrvatska

Hrvatski English Deutsch Français Italiano
Dobrodošli

Doživite odmor u prirodi, uživajte u dubokoj hladovini, miru, tišini, opuštenosti, ljubaznom osoblju, obiteljskoj atmosferi i brojnim sadržajima, kao i ljepoti koju Vam ovaj kraj i ovaj kamp stavljaju na raspolaganje.

Free Wi-Fi

Svim našim gostima je omogućen besplatan bežični internet na području kampa.

Sigurnost u kampu

Sigurnost naših gostiju, osoba i stvari nam je uvijek prioritet.

Brza i kvalitetna usluga

Pridružite se i Vi brojnim zadovoljnim gostima i pružite nam čast i zadovoljstvo svojim dolaskom. Očekujemo Vas u Auto kampu Kupari.

Zašto odabrati naš kamp?

Auto kamp Kupari je jedan od najpoznatijih kampova u Hrvatskoj, udaljen je 6 km od Dubrovnika sa zapadne strane, te 9 km od Cavtata i zračne luke s istočne strane. Povezani su redovitim autobusnim i brodskim linijama,

Kamp se smjestio u jednom od najljepših dijelova dubrovačke regije, u župskom zaljevu, od davnina poznatom po svojoj ljepoti, gostoljubivosti i dugogodišnjoj turističkoj tradiciji, sa brojnom slikovitim mjestima uz more.

Ovaj kamp dugogodišnje tradicije nudi ono najviše što možete tražiti od odmora u prirodi. Smješten u prekrasnom mjestu Kupari, u harmoničnom prirodnom okruženju, prostire se na 25000 m2, u stalnoj gustoj hladovini platana, čempresa i druge mediteranske vegetacije.

Na samo 5 min ugodne šetnje od plaže Kupari; jedne od najljepših plaža ovoga kraja.

Naša galerija

Slike kampa i plaže Kupari

Cjenik 2019.

blog image 1
blog image 2

Kontaktirajte nas

Copyright © 2017 Baldo